aku ankka lehti

Ankkalinna

Uutena tilaajana saa Aku lehden mukana yllätyslahjan, kun tekee tilauksen netissä. Etukäteen tuota tilaajalahjaa ei ole kerrottu, mutta aikaisemmin se on ainakin ollut aikaisempien vuosien tarinoista kasattu teemasarjakuvakirja. Se sinänsä erittäin mukava tilaajalahja, kun oletettavasti uudella tilaajalla ei ole noita aikaisemmin ilmestyneitä numeroita Aku Ankoista itsellään eikä ole niitä varmastikaan lukenut. Siitä ei ole tietoa kuinka usein tuon tilaajalahjan voi saada jos peruuttaa Aku Ankka lehden tilauksen ja myöhemmin tilaa sen uudestaan tarjoushintaan, että saako koko tilaajalahjaa ollenkaan. Itse olen saanut parina kertana eri kirjoja, kun olen uudestaan tilannut tämän Aku Ankan netistä. Muistaakseni ensimmäisenä kirjana tuli Ankkalinnna alamaailma, jossa oli vuoden takaisista Aku Ankoista valittu sopivia karhukopla ja muita roisto aiheisia juttuja lehden numeroista. Se oli oikein hyvä kokoelma saman tyylisiä juttuja, joita luki mielellään uusien Aku Ankkojen lomassa. Itse kirja on aina ollut kovakantinen, joten sen säilyttäminen on ollut helppoa ja jutut pysyvät pitkään luettavassa kunnossa kovien kansien välissä. Varmaan nykyistenkin tilauksien mukana tulee uusia kovakantisia kirjoja, kun hankkii Aku Ankan netistä ja saa mukaan yllätyslahjan uutena tilaajana. Vaikka mitään lahjoja ei lehden mukana tulisikaan, niin ainakin saa hyviä alennuksia kun vierailee akun kaupassa ja ostaa vaikka Hessun hahmon huoneeseensa koristamaan pöytää parhaalla paikalla tai hyllyssä.
Aku asuu Ankkalinnassa, jossa asustelevat myös muuta tämän sarjakuvan asukkaat, kuten Hannu, Iines, Roope, veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu, Hessu sekä Mikki ja monet muut tutut sarjakuvahahmot Aku Ankasta. Aku Ankka lehdessä on myös ollut säännöllisesti muita hahmoja, jotka eivät näytä asustavan Ankkalinnassa, kuten Sepe Susi ja Pikkuhukka sekä Tiku ja Taku. Noista maaoravista, jotka asuvat puussa en ole kyllä varma ovatko ne asuneet koskaan metsässä tai edes esiintyneet Aku lehdessä. Piirretyissä he ovat yleensä olleet Akun pihalla asustamassa. Se on mielenkiintoista ajatella mitä kaikkia hahmoja Aku Ankassa on ollut vuosien varrella, joita ei enää näe lähes ollenkaan. Jotkut ovat myös olleet vain satunnaisia vierailijoita, joten Mody Duck vai kukas se olikaan joka pyysi kaloja merellä. Viime aikaisissa numeroissa tuo kalastaja vierailikin uusintana vanhasta numerosta. On aika mielenkiintoista lukea samoja tarinoita nyt uudestaan kuin on aikaisemmista lehdistäkin lukenut. Parhaimpia ovatkin yleensä suosikki sarjat ja klassikot. Carl Barksilla on erinomaisia tarinoita, mutta parhaimmat piirrokset ja mielenkiintoisimmat kuvat ovat ehdottomasti Don Rosan sarjakuvissa. Niitä jaksaa lukea aina vain uudestaan ja uudestaan.
Tee Aku tilaus netissä ja saat mukavan edun kuin tilaisin suoraan lehden kotisivuilta. Vaikka tilaus tarjous ei ole järin suuri ja mukana ei taida tulla mitään ihmeellisimpiä tilaajalahjoja Aku Ankka lehden mukana, on se kuitenkin mukava pieni lisä normaalihintaan. Tilaamalla Aku Ankan netistä pääset ainakin testaamaan ja tarkastamaan miltä Aku Ankka lehti näyttää tänäpäivänä. Tupu, Hupu ja Lupu - Akun veljenpojat ja Aku itse viihdyttävät sinua joka viikon keskiviikko, kun teet lehtitilauksen pikaisesti netistä. Tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa eikä siinä mene kauaa. Täytät vain osoitetietosi lomakkeelle ja saat Aku Ankan lehden kotiisi kannettuna heti, kun tilaus on käsitelty. Yleensä tähän ei mene kovin montaa päivää ja ehkä saat lehdet jo seuraavasta numerosta lähtien. Monille lapsille Aku Ankka tilaus voi olla paras lahja, jonka he saavat koko vuonna, koska siitä riittää iloa pitkään ja moneksi viikoksi. Se on myös erittäin kehittävää lukea Akua joka viikko, koska se kehittää lasten kirjakieltä ja saa ajatukset liikkeelle hauskojen tarinoiden siivittämänä.